+36302147515
2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.
08:00 - 18:00

Az innováció a fegyverünk

GeriSoft Stúdió Kft.ÁltalánosAz innováció a fegyverünk

Nem titkoljuk, hogy lételemünk a fejlesztés, az innováció. Csak így lehetünk keresettek és így lehet jó hírünk a vállalkozások közt.

Az innováció
– új, vagy jelentősen javított termék (áru vagy szolgáltatás) vagy eljárás,
– új marketing-módszer, vagy
– új szervezési-szervezeti módszer bevezetése

Nem célunk a legolcsóbbnak lenni, mert mindig lesz egy olcsóbb versenyző. Ez totális őrültség a piacon. Célunk a megfizethető, de professzionális szintű szolgáltatás nyújtása minden tevékenységi területünkön: informatika, oktatás, szerviz. Egyedi megoldások, és olyan feladatok megoldása, amikbe mások bicskája beletört.

Az elmúlt 8 év során bebizonyosodott, hogy jó úton járunk. Már nem “csak” a legnagyobb gyártók elismert magyarországi független szervize vagyunk, de immár visszatérő szerviz megrendeléseink vannak külföldről is. Fő célunk a minőségi, és nem a mennyiségi szerviz, karbantartás, átvizsgálás, de a jelek szerint hamarosan ismét bővíteni kellhet a kapacitást.

Még 2007-ben megkezdtem a fejlesztését a Fitness terem beléptető rendszernek és a Játszóházi beléptető rendszernek, ami 2009-től piaci termékként is elérhető. Biztos vagyok benne, hogy szuper lett, mert már volt szerencsém belefutni abba, hogy a nevünkben hirdette valaki a saját termékét. Lopni, másolni mindig könnyebb… És nem is az egyetlen olyan szolgáltatásunk, amit mások megpróbálnak lemásolni, szerencsére elég kevés sikerrel.

Ott van mondjuk a hazai szinten egyedülálló szerviz crm rendszerünk, kicsit többet nyújt mint máshol egy szám alapján egy munkalap lekérdezhető 🙂 Nem is kicsit…

Elkalandoztam itt gépelés közben. Mert beugrott a nagy igazság:

Ha a csorda után mész, szaros füvet legelsz.

Visszatérve az eredeti gondolathoz, az innovációhoz: lassan másfél éve dolgozunk egy rendkívüli “dolgon”. Több, mint egy eszköz, egy komplex megoldás, ami a piacon egyedülálló. Segítségével a cégek rendkívüli módon optimalizálhatják és ellenőrizhetik a …………. na nem most fogom lelőni a poént. Arra még várni kell. A rendszer kész, jelenleg a háttérmunkálatok folynak (gépkönyv írás, stratégia kiépítése, külföldi nyitás…), de még júliusban várható a bejelentés. Addig csak az kivételes helyzetben lévő 1-2 ember tudja, mi várható, akik a teszthez biztosították a gépeket.

És mindeközben már kialakulóban a legújabb tervünk…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *