Fólia áttekercselő gépek

Cégünk több éves kiváló kapcsolatot ápol a legjobb fólia áttekercselő cég gyártóval, a Class Engineering-el. Kínálatunkban megtalálhatja a fólia áttekercselő, fólia vágó és tekercselő, valamint stretch fólia előnyújtó és áttekercselő gépeket is.

A gépek széles választékban, a legkisebb “asztali” kiviteltől a modern, automata gépekig kaphatók, stretch fólia esetén van lehetőség “coreless” vagyis cséve nélküli tekercselésre is, mely hatalmas előny a piacon a papírcsévés megoldásokkal szemben.

Termékkínálatunk:

SAR

SAR 600/1000

SAR-600, SAR-1000 – Félautomata fólia áttekercselő gép hossz állítási lehetőséggel. 600 illetve 1000mm maximális nyersanyag szélességgel, és választható kimeneti szélességre tervezve. A fólia tetszés szerinti szélesség(ek)re vágható tekercselés közben.Használható anyagok: PE és PVC stretch, PP, HDPE, LDPE, BOPP, stb.

Megbízható, könnyen kezelhető, alacsony karbantartási igényű tekercselő gép.

További részletek >>


MR500

MR500

MR500 – Kézi és gépi stretch fólia áttekercselésre tervezett, kis kapacitású gép.

Átlagos termelékenység: havi 20 tonna.

Hosszú távú felhasználásra tervezve.

Kezdő vállalkozások, kisebb termelő üzemek részére ajánljuk.
További részletek >>


Light130

Light130

Light130 – Automata stretchfólia áttekercselő gép közepes kapacitásra tervezve.

Akár havi 150 tonna áttekercselése is lehetséges, a kompakt kivitel ellenére. A tekercselés hossz és súly szerint is beállítható.
További részletek >>


PSF011M

PSF011M

PSF011M – Nagy kapacitású, ipari fólia áttekercselő gép. Maximum 2000m/perc, akár 180 tonna/hó, akár 10mp/tekercs sebesség!

Alacsony karbantartási igény, magas rendelkezésre állás. A piac legkedveltebb áttekercselő berendezése.
További részletek >>


psf-011ms_folia_attekercselo

PFS-011MS fólia áttekercselő

PSF011MS – A PFS-011MS fólia áttekercselő géppel 100-125-250mm szélességre vágott fólia tekercsek készíthetők 500mm széles jumbo tekercsből. A vágás után a fólia csíkok szeparáltan futnak és tekercselődnek egymás mellé.

A géppel gyorsan, hatékonyan lehet gyártani 100mm kézi stretch fólia tekercset, illetve 125mm és 250mm széles spirál-fóliázó gépre való stretch fólia tekercset.

A termék bemutató videója: https://youtu.be/wNLwlZ1inR0

 


PSF011M2

PSF011M2

PSF011M2 – Mindent tud, amit a fenti PSF-011M, de extraként az áttekercselt fólia feszessége is szabályozható. Ez bizonyos fajta fóliáknál követelmény.

A feszesség beállítást szeparált meghajtás teszi lehetővé, mely a bemeneti és kimeneti tekercset más sebességgel képes meghajtani. A feszesség kézzel is állítható, így különböző feszesség állítható be a tekercselés elején, alatt, és a végén.
További részletek >>


PSF250_coreless

PSF250 Coreless

PSF250 Coreless – Teljesen automata, csévetest nélküli stretchfólia áttekercselő gép. Kifejezetten jumbo tekercsből kézi, cséve nélküli stretchfólia gyártásához tervezve.

A cséve nélküli technológia a gyártást és a csomagolást is olcsóbbá teszi, mindemellett csökken a hulladék termelése is.

Átlagos termelési kapacitás: 100 tonna/hó.

További részletek >>


PSF250_prestretch

PSF250 Prestretch

PSF250 Prestretch – Teljesen automata áttekercselő gép, mely képes akár 5 µm – 6 µm vastagságig lenyújtani a bemeneti jumbo tekercset! Az előnyújtott fólia erős, könnyű, gazdaságos csomagolást tesz lehetővé. A maximális előnyújtási érték 400% lehet.

Termelési kapacitás: 100 tonna/hó

Az előnyújtott fólia használata esetén vékony cséve is elegendő (300g vagy alatta) mellyel csökkenthető a hulladék mennyisége és a tekercsenkénti költség.

Az előnyújtott fólia használatával akár 2-4x-es megtakarítás is elérhető a standard fóliákkal szemben.

Elektronikus feszesség állítás, oszcillált feltekerés opció, állítható előnyújtás, és sok más extra opció elérhető.
További részletek >>


WS2

WS2

WS2  automata kész tekercs mérő egység. Az automata gépekhez illeszthető, használata esetén minden kész tekercset mér a rendszer, a mért értéket visszaküldi a PLC-be, és a beállított és mért érték eltérése alapján újrakalibrálja a  gyártási beállításokat.

További részletek >>


CS2

CS2

CS2 – Papírcséve vágó berendezés fólia tekercsek részére.

Servo motorok által vezérelt pontos hossz vágás (+-1 mm).
Érintőképernyős beállítás.
Nagy pontosság átmérőben és hosszban egyaránt

További részletek >>

Vélemény, hozzászólás?