Ábrahám Péter

Néhány szót előéletemről: Már 1988-óta számítógépekkel foglalkozom, hobbi szinten. A Videoton 64K-tól a C64-en keresztül a PC-k minden típusa megfordult nálam időrendi sorrendben, 2005-ben már a PC-s korszakot is magam mögött hagytam, és Apple Macintosh rendszerek felé fordultam. Mivel minden típus 1-2 évig volt nálam, nem fejlődött ki meghatározó típusorientáltság, inkább egy általános, “mindenből egy nagy adaggal” ismeret, így minden fajta számítógépen, mindenféle operációs rendszeren otthon érzem magam(x86: Windows, Linux, OS X 10.6-10.10; PPC: Mac OS X 10.3-10.5).

Főállásban munkám 15 éven keresztül csomagolástechnikai gépek és berendezések eladása, javítása, beüzemelése és felújítása volt. Utoljára az Uniotech kft. műszaki vezetője szerepkört töltöttem be alvállalkozóként, korábban több neves, meghatározó piaci szerepet betöltő cégnél dolgoztam szerviz vezető vagy szerviztechnikus munkakörben.

A GeriSoft Stúdió Kft keretein belül weblapszerkesztéssel, dinamikus weblapok készítésével, ezek fenntartásával, fejlesztésével, és javításával foglalkozom.
Egyedi adatbázis alapú nyilvántartó és beléptető rendszereket készítek, és támogatást nyújtok a használatához.
Ha még ezeken kívül marad kis időm, MAC programok honosításával töltöm el, ezek a munkák ingyen letölthetők a weblapról, vagy társ fórumokról.

Önéletrajz magyarul | Önéletrajz angolul

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.