Fólia-számítás portál

A www.folia-szamitas.hu portál készítője több, mint 10 év csomagolástechnikai tapasztalattal a háta mögött készítette a rendszert.Az oldal létrejöttét a prostretch.de portál sikeressége és népszerűsége adta. Korábbi tapasztalatok szerint naponta többször keresik fel Magyarországról is azt az oldalt. Azonban attól a portáltól eltérően mi nem ragadunk le egy érték, a súly ellenőrzésénél, mi ennél sokkal tovább merészkedünk.
A portál üzemeltetője jelenleg minden csomagolástechnikai cégtől független, önálló Kft., azonban a fenntartási költségeket a támogató partnerek segítségével próbálja meg fedezni.
Támogató partner lehet végfelhasználó cég, magánszemély, illetve forgalmazó vagy gyártó. Azonban ismét megjegyezzük, a fólia fizikai tulajdonságain kívül (melyet egyes gyártók egyedileg adtak le fólia termékenként) semmilyen “korrekciós tényezőt” nem viszünk be a képletbe semmilyen termék esetén, és nem is tesszük lehetővé a termék típus azonosítását, csak a fizikai tulajdonságokra koncentrálunk!

Látogassa meg a portált, és használja ugyanolyan örömmel, mint a napi több tucat más felhasználó.

Vélemény, hozzászólás?