Egyedi telefon tok nyomtatás

tokok

Új szolgáltatással állunk kedves partnereink rendelkezésére: egyedi grafikával nyomtatott mobiltelefon (és tablet) tok rendelhető rövid határidővel.

nyari-elmenyA nyomtatott telefon tok megrendelő lapon ki kell választani a telefon tipusát, majd vagy választunk a katalógusból képet, vagy feltöltjük saját egyedi grafikánkat, és megnézzük, hogy mutat. Egyedi családi fotó a telefonra? Esküvői képpel ellátott telefon tok? Netán céges logó és elérhetőség mint reklámanyag? Bármilyen egyedi megoldás elérhető. Csak a fantázia szab határt.
Ezek után megadjuk a darabszámot, és az átvétel módját, és kész is. A nyomtatott telefon tok 2-3 nap alatt a kezében lehet.

A megjegyzés rovatba kell tenni azokat az egyedi kéréseket, amik segíthetnek a grafikusnak abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki a telefon tok. Például: transzparens körbevágást kér, teli háttérszínt szeretne, ami passzol a telefon színéhez, vagy pontosan hova illesszük a grafikát a tokon belül.

Ha véletlen olyan telefonra, vagy tabletre kér tokot, ami nincs a listában, akkor az “egyéb” tokot kell kiválasztani, és a megjegyzésbe beírni, milyen telefonra kérne tokot. Ha sikerül beszerezni, akkor legyártjuk. A telefon tok listában csak a leggyakrabban keresett tokok választhatók ki.

A nyomtatott tokok közül néhány példa, tematikusan például koncertet becélozva >>>preview-1477039452

preview-1477041046<<< De lehet bármi más egyedi kivitel is

További egyedi nyomtatott telefon tok minták a lenti képgalériában tekinthetők meg.

Kérdései esetén a szokásos elérhetőségeinken vagyunk megtalálhatóak.

Az egyedi nyomtatott telefon tokok megrendelhetők a nyomtatott telefon tok megrendelő lapon keresztül.

A telefon tokok ára egységesen 3.990Ft bruttó, személyes átvétel esetén nincs postaköltség, egyéb esetben 990Ft/csomag a postaköltség (bruttó).

tok-felulet

20161021_11281120161019_132601

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.