Fitness program: új funkciók

Két új funkcióval bővült a Fitness2.0 fitness beléptető és tagnyilvántartó szoftverünk! Mindkettőt sok partnerünk kérte, és szép lassan összeraktuk belőle a saját verziónkat.

  • Bérlet inaktiválás és aktiválás: lehetőség van a bérleteket vétel után inaktiválni (előre megveszi a tag a bérletet, de nem kezdi meg a használatát). Ekkor a bérlettel nem lehet belépni, de létezik. Az eredeti lejárati időn belül újra aktiválható a bérlet, ekkor a felfüggesztéskor eltelt idővel hosszabbodik a bérlet lejárata. Ha túllépi a tag az érvényességi időt, akkor sajnos nem aktiválható újra a bérlet. Ez kicsit hasonlít az üdülési csekk hosszabbításhoz, lejárat előtt hosszabbítható, utána nem.
  • Költséghelyek szétosztása: Lehetőség van több költséghelyet beállítani. Ezek fizikailag különálló helyszínek, amiknek közös a tulajdonosa, de szeparált a helyi kassza, napló, büfé, órarend, és terem foglaltság és előre foglalás. A tagok, bérletek listája közös, így a vendégek a szolgáltatást bármely teremben igénybe vehetik, de a vásárlás az adott költséghelyen csapódik le. Erre azért volt szükség, mert egyre több olyan terem tulajdonos van, akinek több terme van, és engedélyezi a termei közt az átjárást.

Új megrendelőink már ezzel a funkcióval kapják a rendszert, meglévő partnereink rendszereit kérésre frissítjük!

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?