Barion Pixel
+36302147515
2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.
08:30 - 16:30

About us

A GeriSoft Stúdió Kft. hosszas tervezés után 2009-ben alakult meg. Ekkorra érett meg az az elképzelés, hogy mindazon tevékenységünk, amit közel 10 éve végzünk alkalmazotti körben, bizony megállja a helyét a piacon is.
Az elmúlt évek alatt ez a feltevés igazolódni látszik, minden nehézség ellenére -mint azt jelen, megújult honlapunk is mutatja- itt vagyunk!

Tevékenységünk két fő ágra bontható, a műszaki-informatikai és az oktatási szolgáltatásokra.

Informatikai ágazatunk a következő szolgáltatásokkal áll rendelkezésére: SEO (keresőoptimalizálás), weblapszerkesztés, weblap készítés, portál tervezés, webshop készítés és karbantartás, meglévő honlapok aktualizálása és frissítése, adatbázisok karbantartása a honlapok alatt, weblapok, webáruházak és portálok feltöltése, költöztetése, üzemeltetése, és egyéb informatikai szolgáltatások. Google fizetett hirdetési kampányok készítése, felügyelete, logó készítése és felújítása, saját logójának ünnepi kivitelének elkészítése, számítógépek karbantartása, számítógép kezelői oktatások szervezése.

Műszaki ágazatunk keretében ipari csomagolástechnikai gépek szerelésével és karbantartásával foglalkozunk. Csomagológép alkatrészek kereskedelme és javítási munkálatok mellett csomagolástechnikai szaktanácsadással állunk rendelkezésére.
Természetesen egyéb villamossági és műszaki megoldásokkal is állunk rendelkezésére, legyen az villanyszerelés, vagy háztartási gép javítás.

Oktatási ágazatunk részben informatikai oktatásból áll, részben pedig szakképzett és gyakorlott fejlesztőpedagógus által gyermekek részére tartunk (készség)fejlesztő foglalkozásokat, fejlesztő játékok segítségével játszva tanulhat gyermeke! Előjegyzés alapján vállaljuk Maglód és vonzáskörzetében fejlesztő foglalkozások tartását otthonában.