Barion Pixel
+36302147515
2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.
08:30 - 16:30

Informatikai szolgáltatások

GeriSoft Stúdió Kft.Informatikai szolgáltatások

Egyedi fejlesztés, programozás, webalkalmazás fejlesztés

Vállaljuk egyedi webalkalmazások fejlesztését, server-kliens kapcsolatban, adatbázis támogatással, igény szerint mobil applikáció készítéssel. A teljes működési igény alapján elkészítjük a projekt tervet, és árajánlatot készítünk. A fejlesztés során folyamatos projektmenedzsment támogató rendszert használunk, ahol a megrendelőink követhetik a folyamatot.

Informatikai szolgáltatások, számítógép szerelés

Lassú a gép? Vírusos a windows? Nem indul, lefagy? Segítünk megoldást találni minden problémára. Adatmentés (kivéve sérült adathordozóról) nem induló rendszerekről, windows újratelepítés, vírusirtás, elsősegély, beállítás. Linux telepítés és használatának oktatása, segítség nyílt forráskódú, ingyenes rendszerekre átállásban.

Informatikai oktatás

Nem boldogul számítógépével? Nehezére esik megfelelő tanfolyamot találni, ahol Önre megfelelő figyelem jut? Idegen gépen, idegen helyen nehezen megy a tanulás?

Mi levesszük a terhet a válláról! Vállalunk informatikai oktatást saját otthonában, saját számítógépén, a kedvelt programjaival. Vállalunk felkészítést, korrepetálást ECDL vizsgára vagy érettségire.

Weblapszerkesztés? Szövegszerkesztés? Táblázatkezelés? Netán prezentáció, adatbázis? Nem gond! Segítünk!

Számítógép kezelés hatékonyságának növelése

Esetleg úgy érzi, hogy a Google találatok rengetegében soha nem találja a megfelelő keresett oldalt? Mi segítünk! Megmutatjuk a legjobb Google keresési praktikákat, amivel az adott keresőszóra vagy kifejezésre a legjobb találatokat kaphatja!

Informatikai oktatás, korrepetálás, ECDL vagy érettségi vizsgára való felkészítés saját számítógépén otthonában. Google keresési praktikák elsajátítása.

Egyedi árainkról érdeklődjön e-mailben: abrahampeter@gerisoft.hu