Barion Pixel
+36302147515
2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.
08:30 - 16:30

Google AdSense

Királyság ez a google adsense (kisbetűvel, szigorúan). Kb 2 év alatt(!) elérném a kifizetési küszöböt, erre letiltanak indok nélkül, mert valami külön meg nem nevezett csúnya, rossz dolgot tettem, amivel extra haszonra tettem szert. Tényleg, ebből lesz az új SUV-m amit veszek, tényleg…

Lássuk a levelet akkor:

Üdvözöljük!

Reklámprogramjainkkal olyan online ökoszisztéma kialakítására törekszünk, amely a megjelenítők, a hirdetők és a felhasználók számára egyaránt előnyös. Emiatt néha intézkednünk kell olyan fiókokkal kapcsolatban, amelyek felhasználókkal vagy hirdetőkkel szemben tanúsított viselkedése negatív módon befolyásolhatja ökoszisztémánk megítélését. Az Ön esetében érvénytelen tevékenységet észleltünk webhelyén, és letiltottuk fiókját.

Csak korlátozott mértékben tudunk felvilágosítást nyújtani azzal kapcsolatban, hogy Ön konkrétan milyen szabályt szegett meg. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez az Ön számára igen bosszantó lehet, ám erre az óvintézkedésre azért kerül sor, mert a szabályokat szándékosan megszegők az ilyen adatok felhasználásával megkerülhetik észlelési rendszerünket.Egyes esetekben a megjelenítők jelentős módosítások árán kijavíthatják a szabályszegést, és hajlandóak betartani az AdSense programszabályzatot (google.com/adsense/policies). Emiatt fellebbezési folyamatot kínálunk fel, melynek révén lehetőség nyílik Önnel együttműködve megoldani a problémát. A folyamattal kapcsolatban segítségképpen összeállítottunk egy listát a fiókok bezárásának leggyakoribb okairól, melyet a fellebbezés benyújtása előtt célszerű áttekintenie, és amely ahttp://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 weboldalon található. Ügyeljen arra, hogy fellebbezése tartalmazzon alapos elemzést is. A fellebbezést a https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form weboldalon nyújthatja be, és annak megfelelően jelzünk vissza Önnek.

Köszönjük megértését:

A Google AdSense csapat

Ökoszisztéma…. Persze, mitől? Penész nő a server teremben? Vagy milyen ökoszisztéma???

De leginkább is magyarra lefordítva: sajnos nem áll módunkban kifizetni a 2 év alatt összegyűjtött pénzét, ami lassan elérte volna az első kifizetési limitet. Hogy miért nem fizetjük ki? Nem mindegy? Itt egy lista a lehetséges kizáró okokról, találj egyet magadnak, és azt se áruljuk el, melyik honlapodon volt ez a probléma, így a kettő négyzetes összege adja a lehetséges hiba variációk számát. Megtehetjük, mert nekünk ez jó, és növesztjük a kis ökoszisztémánkat magunkban.

Hát köszönöm szépen, én is örülök, hogy a nyomorult hirdetésetek kint volt egy napi 1200 látogatót hozó webáruház oldalán, meg 3 másik kisebb site-on.

Megjött a válasz:

Üdvözöljük!

Köszönjük a fellebbezésében megadott további információkat. Nagyra értékeljük, hogy továbbra is érdeklődik az AdSense program iránt. Fiókadatainak az Ön visszajelzését is figyelembe vevő, alapos ellenőrzésével szakembereink ismét úgy döntöttek, hogy AdSense-fiókjának visszaállítása nem lehetséges.

Ha további információt szeretne az érvénytelen tevékenységekre vonatkozó szabályzatunkkal vagy az ellenőrzési folyamattal kapcsolatban, kérjük, keresse fel a http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 weboldalt. Emlékeztetjük, hogy az olyan megjelenítők számára, akiknek fiókja letiltásra került, a továbbiakban tilos a részvétel az AdSense programban.

Köszönjük megértését:
A Google AdSense csapat

Tehát továbbra is titkos, és nyaljak sót, ez a kedvük, döntésük, de ezt nem árulhatják el, mire alapozzák, ez van, osszam be.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *