Barion Pixel
+36302147515
2234 Maglód, Lövéte u. 30/4.
08:30 - 16:30

Félmilliós lopás a TESCO-ban fényes nappal

GeriSoft Stúdió Kft.GeriSoft personalFélmilliós lopás a TESCO-ban fényes nappal

tesco központba, hátha jutalmul én is vehetk így pár dolgot.

A levél lényege:

A Bp. váci úti TESCO áruházból ma, 12:15 körül egy gyenge félmilliós lopást játszottak le az orrom előtt.
Persze önző magyar emberként egyből rohantam az illetékes osztályra vásárolni, de ott…. később kiderül.

Állunk sorba a 28-as pénztárnál, előttem egy fiatal pár, szokásos heti bevásárlását végzi, szélvédőmoső, gilette borotva (ha jól láttam) és egy 100cmes Sony Bravia Plazma TV, valamint egy Sony 80GB merevlemezzel szerelt DVD recorder.

Pénztáros üti be sorban, odaér a plazma tévéhez: 44.990 Ft. fel is akad a szeme rendesen, azonnal hívta a biztonsági őrt. Rádiózás, majd a rádión megerősítik neki, a műszaki osztályon akció van, ennyi.
EGY PLAZMA BRAVIA ENNYI???

Következő tétel, DVD felvevő, amit említettem fentebb, 12.990Ft.
EZ IS ENNYI!

Ekkor tettem le a kosarat, hogy mondom itt mindenki megőrült, de ennyiért akkor is veszek, ha a plazma nem nyerő, mert sokat fogyaszt, de a DVD felvevő az épp vételi listán van, csak jó vételre várok.

Műszaki osztály válasza: csak az az 1-1db volt ennyiért, nincs több, nem is lesz, ezek elfekvő készletek voltak. És kiállítási darabok.

Lássuk sorban: Sony Bravia plazma TV ~400-500.000Ft, Sony 80GB HDD + DVD író, 80.000Ft, akciós áruk kb 10-15%-a a vételárnak.

Kérdem én, ez biztos hogy nem a “klasszikus” tescos lopás volt?
Hol lehet értesülni hasonló akciókról?
Plazma továbbra sem kellene, de üsse kő, adok 50.000Ft-ot egy 72cm-es LCD bravia-ért, és akár 20.000Ft-ot is adok egy ugyanilyen DVD felvevőért, ha épp lenne akció. Így még jobban is járna a tesco velem, mint az épp szerencsés betérő vásárlóval.

A termékek pedig nem lehettek kiállítási darabok, mivel a csomagok eredeti gyári lezárással voltak, rajtuk 75mm-es ragasztószalaggal, míg a TESCO nem vásárol és nem használ mást, mint 50mm-es ragszalagot, mivel a 75m-es szalaghoz speciális lehúzó kell (vagy láthatóan béna lesz a ragasztás). (jah, csomagolástechnikai cég szervizvezetője vagyok, az Önök csomagoló gépeit igen jól ismerem)

eddig a levél.

Pofám leszakad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *